VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Belgisch talent boven op online editie van Fifty Lab
dolly bing bing

Belgisch talent boven op online editie van Fifty Lab

De tweede editie van het internationaal gecureerde Brusselse festival zal voor de gelegenheid online plaatsvinden. VI.BE is partner om de Belgische acts te ondersteunen richting internationale professionals. 

05.11.20

Nieuws

Fifty Lab, het zelfverklaarde smart curation festival, kondigde enkele weken geleden nog een nieuwe fysieke editie aan van 18 tot 20 november. Het mag geen verrassing heten dat die werd afgelast. Maar de organisatie — een samenwerking tussen KuratedBy en Five Oh — komt wel met een online alternatief op de proppen.

Op vrijdag 20 november om 16u geven maar liefst twaalf Belgische aanstormende talenten het beste van zichzelf voor een publiek van internationale muziekprofessionals. Elke act krijgt middels een vooraf opgenomen pitch + livesessie vijf virtuele minuten de tijd om de buitenlandse delegates te overtuigen.

Het concept van de fysieke versie van Fifty Lab blijft overeind: enkele van de meest gereputeerde buitenlandse festivals schoven elk één of meerdere favoriete Belgen naar voor. Dit jaar zijn de "presenting partners": Best Kept Secret (NL), Body&Soul (IE), Coconut Music Festival (FR), Dour Festival (BE), Plisskën Festival (GR), Primavera Sound (ES) en Les Vieilles Charrues (FR).

Ook bij de eerste editie tekende VI.BE al present als partner, om opkomend talent van eigen bodem te presenteren aan internationale key players.

De line-up ziet er als volgt uit (in alfabetische volgorde):

Annabel Lee
Céline Gillain
David Numwami

DOLLY BING BING
ECHT!
Frenetik
Iliona

Jaguar Jaguar
Meskerem Mees
MEYY
Rachel Sassi
Reinel Bakole
Victor De Roo

Meer info

fiftylab.eu

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame