VI.BE

Nieuw kunstenfestival van Fameus in DE Studio

Onze Antwerpse local partner-in-crime Fameus organiseert GEN-ZIE, een nieuw kunstenfestival op 19, 20 en 21 november 2021 voor en door tieners in DE Studio!

10.09.21

Nieuws

Fameus biedt divers jong talent een bovenlokaal platform aan waarbinnen ze hun artistieke praktijken in een veilige omgeving kunnen tonen. Denk aan rap, muziek, dj, slam, performance, maar ook dans, installatiekunst, textiel, poëzie of schilderkunst. De jonge deelnemers zullen niet alleen tonen, ze worden ook voorbereid via artistieke workshops, feedbackmomenten en coaching van professionele artiesten die als rolmodel functioneren. Deelname wil ook zeggen uitbreiding van een netwerk en in contact komen met andere jongeren van allerlei slag binnen verschillende kunstdisciplines. Er wordt voor een festival als moment suprême van dit artistiek en leerrijk parcours gekozen. Antwerpen zal de uitvalsbasis worden van het project waaraan jongeren van de verschillende districten van Stad Antwerpen en haar randgemeenten kunnen deelnemen.
Inschrijven of meer info?

Jongeren tussen 14 en 20 jaar kunnen zich tot 20 oktober inschrijven om deel te nemen aan GEN-ZIE. Het festival gaat door op 19, 20 en 21 november 2021 in DE Studio. Op 1, 2 en 3 november 2021 (herfstvakantie) krijgen alle deelnemers een coaching driedaagse aangeboden door een professionele kunstenaar. Inschrijven kan via gen-zie.be.

Promo adverteren

Reclame