VI.BE

Musickness en LaLaLa Management bundelen hun krachten
pooneh ghana © de staat

Musickness en LaLaLa Management bundelen hun krachten

Het Belgische artiestenmanagement Musickness (dEUS, Balthazar, Eefje de Visser, Tamino) en het in Rotterdam gevestigde LaLaLa Management zullen voortaan één sterk Europees muziekmanagement zijn.

27.11.20

Nieuws

Het kantoor van Arjo Klingens heet vanaf heden Musickness NL, van waaruit ze nauw zal samenwerken met haar collega’s in Antwerpen.

“Het wordt eens tijd dat we gaan samenwerken”, zegt Arjo Klingens. “We kennen elkaar al zo lang. Voor mij is Christian één van de beste, die werkt voor de beste Europese artiesten. Deze coöperatie is een grote eer voor mij en biedt zoveel nieuwe kansen voor mij, mijn collega’s en onze artiesten. ”

Christian Pierre van Musickness: “Ik ontmoette Arjo 15 jaar geleden toen we gingen samenwerken in business management, later heb ik haar ingeschakeld voor de Vantage Point-campagne van dEUS. We bleven altijd op de hoogte en ik zag haar uitgroeien tot een geweldige artiestenmanager. Ik ben verheugd haar te verwelkomen in ons team en aan De Staat te gaan werken en het is heel spannend om ons territorium uit te breiden.”

De eerste stap is een nauwe samenwerking bij het managen van De Staat, wat voor de band toegang betekent tot meer kennis, internationaal netwerk en een veel groter team. Het Nederlandse kantoor zal binnenkort nieuwe signings aankondigen.

Promo adverteren

Reclame