VI.BE

Music Always Survives
© vonecia carswell

Music Always Survives

Dit Belgisch initiatief wil de aandacht vestigen op de enorme lijst aan festivals die we deze zomer hebben (en zullen) moeten missen.

07.09.20

Nieuws

Hoewel het festivalseizoen bij ons op z’n einde loopt, zijn de zorgen en onzekerheden bij festivalorganisatoren verre van voorbij. Bovendien loopt het hoogseizoen voor de festivals in Australië, delen van Azië, Afrika en Zuid-Amerika van oktober tot februari.

Om de aandacht te blijven vestigen op het feit dat festivals nog steeds worden afgelast, hebben drie Belgen een website opgericht met de naam Music Always Survives.

Hun doel is tweeledig: enerzijds awareness creëren voor de problematiek in de festivalsector, anderzijds (morele) steun bieden aan de festivals die niet kunnen doorgaan. Per dit schrijven staan er al meer dan 300 festivals uit 50+ verschillende landen in het overzicht, waaronder Tomorrowland Winter, Rock in Rio en het Open Hair Metal Festival.

Festivalmedewerkers kunnen zelf de affiche van hun line-up uploaden, om duidelijk te maken wat we moeten missen. Daarnaast kunnen steunbetuigers en sympathisanten een custom Facebookcover downloaden om de boodschap van Music Always Survives mee te verspreiden.

Meer info

www.musicalwayssurvives.com

Promo adverteren

Reclame