VI.BE

Muilpeer toont haar hart voor de Belgisch muziek

Muilpeer toont haar hart voor de Belgisch muziek

Het is al maanden stil in cultuurhuizen, muziektempels en concertzalen en veel artiesten hebben het gevoel geen kant uit te kunnen in deze uitzichtloze situatie. Om ze een hart onder de riem te steken, organiseert Muilpeer twee liefdevolle acties! 

04.02.21

Nieuws

Muilpeer organiseert twee liefdevolle acties tijdens de Week van de Belgische muziek:

  • In de week van 8 – 14 februari krijg je elke dag een passionele cover van een Belgisch nummer voorgeschoteld op de Facebookpagina van Muilpeer. Enkele artiesten met een Muilpeerlink kregen de vraag een Belgisch nummer in een eigen jasje te steken, hoe zotter, hoe liever. Ook de werkgroep zelf zal een cover brengen van een Belgische hit.
    Verrassingen gegarandeerd!

  • Daarnaast kan er vanaf vrijdag 29 januari via de Facebookpagina van Muilpeer gestemd worden op de top 10 Belgische hits, en dit tot donderdag 11 februari. Op zondag 14 februari, jawel Valentijntjesdag, presenteert Muilpeer vanaf 19u zijn top 10 Belgische hits op de lokale radiozender FM Goud. Het wordt de ideale soundtrack bij een romantisch Valentijnsdiner. Nog geen aperitiefje voorzien voor je date? Hou dan zeker de Muilpeerpagina in de gaten voor een leuke wedstrijd!

Meer info via facebook.com/muilpeer

Promo adverteren

Reclame