VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Met VI.BE (digitaal) naar ADE 2020
innershades @ ade 2019 © nick chesnaye

Met VI.BE (digitaal) naar ADE 2020

Van 21 tot 25 oktober vindt de 25ste editie van Amsterdam Dance Event plaats. Met slechts een beperkt aantal liveshows ligt het zwaartepunt meer dan ooit op ADE Pro en de (digitale) conferentie.

02.10.20

Nieuws

Vorige editie telde ADE nog zo’n 400.000 bezoekers en waren er meer dan 250 deelnemende venues. Ook wij waren aanwezig om net als de jaren voordien samen met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Wallonie-Bruxelles Musiques en Sabam For Culture de aandacht te vestigen op de Belgische elektronische muziek. Dit jaar zal het festival er niet geheel onverwacht anders uitzien en zullen ook wij niet aanwezig zijn, of toch niet fysiek. Het zwaartepunt ligt deze editie meer dan ooit op ADE Pro en de (digitale) conferentie.

Om onze jaarlijkse samenwerking in de verf te zetten geven we samen met ADE 5 gratis Digital Pro passen weg en kan je tot vrijdag 16 oktober gebruikmaken van een korting van €15 in de ADE shop via de promo code VI.BE@ADE20

De ADE Digital Pro Pass geeft je:

  • toegang tot de digitale conferentie in oktober
  • 1 jaar toegang tot het sociale netwerkplatform van ADE en de volledige delegates database
  • 1 jaar toegang tot extra Conference-content en virtuele sessies
  • een virtuele goodie bag en andere extraatjes doorheen het jaar
  • €50 korting op je ADE 2021 Pro Pass

Kans maken op een gratis pas? Stel je kandidaat door vóór maandag 12 oktober een zeer bondige motivatie te mailen naar korneel@vi.be. Besteed voldoende aandacht aan waarom ADE voor jou zo interessant is om je internationale netwerk uit te breiden. De winnaars worden twee dagen later op de hoogte gebracht.