VI.BE

Macedonische Taksirat Festival lanceert online conferentie PIN TV

Op zondag 13 december organiseert het Taksirat Festival uit Macedonië een hybride festival en conferentie, die in het teken staat van recente evoluties in de muzieksector. Behalve Glastonbury, Sounds Austrialia, Iceland Music Export en Bureau Export, tekent ook VI.BE present.

11.12.20

Nieuws
shelter boy

shelter boy

PIN TV – ‘het eerste tv-format dat volledig gewijd is aan de muziekindustrie’, zo kopt de slogan van de hybride conferentie die Taksirat organiseert.

De missie die de organisatie vooropstelt, is om te informeren, educeren, analyseren en prognoses te maken voor de toekomst van de muzieksector. Recente hot topics in de muziekwereld – en dus ook de impact van corona, en de heropstart na de pandemie – zullen centraal staan.

Op het programma staan meer dan 50 verschillende topics, opgedeeld in blokjes van 10 à 15 minuten videocontent. Het materiaal is de afgelopen weken verzameld, in videoconferenties met meer dan 200 internationale muziekprofessionals.

Grote namen als Ben Challis (Glastonbury), Alex Hardee (Paradigm) en Steve Zapp (ITB) schuiven aan. En met Walter Zampieri en Fiona Deuss Frandi is ook de Europese beleidsmaker vertegenwoordigd. Tot slot nemen ook de exportbureaus deel aan de panels: Music Export Norway, Sounds Austrialia, Iceland Music Export, Music Estonia, Music Export Poland, Austrian Music Export, Music Export Greece, Italia Music Export, Bureau Export en ook VI.BE.

Aan de conferentie worden verder enkele digitale showcases gekoppeld, van voornamelijk Oost-Europese artiesten, waaronder Atna (DE), Bohemian Cristal Instrument (CZ), Che Sudaka (ES), Shelter Boy (DE) en Perija (MK).

We zijn zelf ook benieuwd naar het resultaat, want kregen nog geen preview te zien. We zetten ons klaar om het zondag samen met jullie te ontdekken.

Timings

Zondag 13 december om 11u ’s ochtends (CET) via het Taksirat Festival YouTubekanaal.

Meer info

pinconference.mk
facebook.com/pinmusicconference

Contact

Nico Kennes

Promo adverteren

Reclame