VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Love Your Local Record Store

Zaterdag 20 juni is dé dag om je liefde voor de onafhankelijke platenzaak te tonen.

19.06.20

Nieuws

Om gekende redenen werd Record Store Day eerder dit jaar afgelast. De internationale campagne Love Record Stores moedigt iedereen aan om op 20 juni massaal (doch met respect voor de geldende maatregelen) te gaan winkelen in platenzaken en op die manier lokale handelaars te steunen.

Onder dit wereldwijd evenement zetten ook makers hun schouders. Bands en artiesten van over de hele wereld brengen op 20 juni nieuwe releases of limited editions uit. Ook de Belgian Entertainment Association Music (BEA Music) bundelt opnieuw de krachten met de record labels om het internationaal concept in België te ondersteunen.

GOOSE is dit jaar ambassadeur van Love Record Stores Belgium. De band viert in 2020 het 10-jarig bestaan van het nummer ‘Synrise’ en brengt speciaal voor Love Record Stores een limited edition single op vinyl uit. (1.000 exemplaren, beperkt beschikbaar als promotie-item in de deelnemende onafhankelijke platenzaken)

Ook andere artiesten brengen exclusieve releaes uit. Meer info over deze releases vind je op de website van Record Store Day.

#BuyLocal!

Stage oproep 2023

Reclame