VI.BE

Lous and The Yakuza genomineerd voor Music Moves Europe Talent Award
lous and the yakuza © onziememois

Lous and The Yakuza genomineerd voor Music Moves Europe Talent Award

Voor het derde jaar op rij zit er een Belgische act bij de genomineerden van de prestigieuze MMETA-prijzen.

18.09.20

Nieuws

De vrijdagavond van het Reeperbahn Festival te Hamburg is traditiegetrouw het moment waarop de genomineerden voor de MMETA-prijzen worden uitgereikt. Deze onderscheiding — voluit Music Moves Europe Talent Awards — wordt mede mogelijk gemaakt door EMEE, het Europese netwerk van exportbureaus waarvan VI.BE lid is. 

Nadat blackwave. twee jaar geleden de prijs nog in ontvangst mocht nemen, was Charlotte Adigéry vorig jaar als enige Belgische act genomineerd voor de opvolger van de gerenommeerde EBBA Awards. 

En ook dit jaar is er een Belgische act genomineerd. Lous and The Yakuza, die ooit nog schitterde op LOOF! (het songwritingcamp van VI.BE en Het Depot) sleepte een nominatie uit de brand.

Ik wil een voorbeeld zijn van een zwarte vrouw die tegen alle verwachtingen in haar eigen succesverhaal schrijft

lous and the yakuza

En ze heeft grote dromen: “Ik wil een voorbeeld zijn van een zwarte vrouw die — tegen alle verwachtingen in — haar eigen succesverhaal schrijft”, vertelt ze aan de organisatoren van de MMETA-prijzen.

Tijdens ESNS in januari worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Wij duimen alvast mee. Stemmen op Lous and The Yakuza kan op de MMETA-site.

Meer info

Music Moves Europe Talent Awards
 

Contact

Nico Kennes

Promo adverteren

Reclame