VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Tijd voor Lokale Helden, het grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel!

Op zaterdag 27 april is er eindelijk weer Lokale Helden! Kom uit uw kot, ga naar een jeugdhuis, cc, café, free podium of ander event in jouw buurt, en ontdek de strafste artiesten uit jouw buurt! Samen maken we de zesde editie van Lokale Helden le-gen-da-risch.

10.10.23

Nieuws
© hannelore dieleman

© hannelore dieleman

Lokale Helden is terug! De zesde editie van Lokale Helden belooft nu al oorverdovend te worden en daarvoor zoeken we jou!

Ben jij een geboren organisator? Een muziekliefhebber in hart en nieren? Misschien ben je wel die enthousiaste m/v/x met enorm veel liefde voor je lokale muziekscene? Of heb je toevallig een grote achtertuin én zin in een goed feestje met een lokale top line-up? Geweldig! Blijf vooral lezen!

In elke buurt, stad of gemeente schuilt muzikaal talent en jij hebt de kans om dat talent én jezelf zowel letterlijk als figuurlijk op de kaart te zetten. Want iédereen die van muziek en de lokale scène houdt, kan een Lokale Helden evenement op poten zetten. 

Organiseer mee en zet jouw lokale helden - en jezelf - op zaterdag 27 april 2024 (letterlijk) op de kaart!

  • Weet je al wat je gaat doen? Kei goed! Meld je dan nu aan via lokalehelden.be
  • Zin om jouw lokaal talent in de kijker te zetten, maar toch nog wat inspiratie nodig? We got you! Bekijk onze inspiratiepagina! En vergeet niet: àlles kan met Lokale Helden.
  • Goesting, maar nog vragen of onduidelijkheden? Geef ons een seintje op lokalehelden@vi.be - VI.BE staat voor je klaar!

Lokale Helden is een project van VI.BE met de steun van Cera.