VI.BE

LIVE2020 en Red Bull Elektropedia lanceren muziekveiling ten voordele van de Belgische livemuzieksector
charlotte adigéry

LIVE2020 en Red Bull Elektropedia lanceren muziekveiling ten voordele van de Belgische livemuzieksector

Enkele weken geleden kondigde Red Bull Elektropedia aan dat awarduitreiking er anders zou uitzien dit jaar: online en met minder categorieën dan anders. Om de livesector toch een hart onder de riem te steken, organiseert Red Bull Elektropedia in aanloop naar de awards een veiling die vanaf nu online staat.

17.11.20

Nieuws

Vanaf vandaag dinsdag 17 november tot dinsdag 24 november (17u) kan je bieden op unieke stukken uit de muziekveiling ten voordele van LIVE2020. Alles verloopt via via 2dehands.be, die de veiling mee zal ondersteunen. Alle centen gaan integraal (!) naar het solidariteitsfonds voor de Belgische livemuzieksector.

Tal van muzikanten, festivals en clubs stopten een hoop exclusieve hebbedingen in de veilingpot. Zo kan je o.a. bieden op de eerste synthesizer van Amelie Lens waarmee ze onder meer ‘In Silence’ maakte, een platina plaat van Angèle voor haar debuutalbum ‘Brol’, een troon uit het podium van Tomorrowland, een Storm Thorgerson-print van het album ‘Synrise’ van GOOSE, BBC Radio 1 Essential Mix-memorabilia van Charlotte de Witte, een gouden plaat van Coely voor haar album ‘Different Waters’, een T-shirt van RAMPAGE gesigneerd door 16 drum-’n-bass- en dubsteptoppers, een vlag van én helikoptervlucht boven Dour, een knalblauwe pruik van Charlotte Adigéry...

Wie een origineel kerstcadeau wil scoren of gewoon de livesector wil steunen, weet waar te zoeken.

Digitale Red Bull Elektropedia Awards en een veiling voor LIVE2020

Steun LIVE2020!

Promo adverteren

Reclame