VI.BE

Live On Tour voor LIVE2020

Clubcircuit organiseert een fietstocht waarbij ze op tour gaan langs clubs. Op 5 dagen tijd leggen ze een parcours van 400 km af. Goed voor ongeveer 80 km per dag. Ze fietsen langs de knooppunten zodat je het parcours (of een deel ervan) ook op je eigen tempo kan afleggen. Aan elke club die ze passeren houden ze even halt. En onderweg is er ruimte om muzikale tips en straffe verhalen te delen. 

22.01.21

Nieuws

In het buitenland staan onze muziekclubs hoog aangeschreven: een divers programma, warm onthaal en een enthousiast publiek. Tijdens de Week van de Belgische muziek organiseert Clubcircuit een fietstocht waarbij ze op tour gaan langs clubs. Van West-Vlaanderen tot Limburg. Met de fiets. Want we zijn hen niet vergeten. Ook al zijn hun deuren nu even gesloten.

Op 5 dagen tijd leggen ze een parcours van 400 km af. Goed voor ongeveer 80 km per dag. Ze fietsen langs de knooppunten zodat je het parcours (of een deel ervan) ook op je eigen tempo kan afleggen. Aan elke club die we passeren houden ze even halt. En onderweg is er ruimte om muzikale tips en straffe verhalen te delen.

Praktisch

Elke dag starten ze om 10.30 uur

  • Woensdag 10/2 Wilde Westen (Kortrijk) – De Zwerver (Leffinge) (via 4AD in Diksmuide) = 80 km (terug met de trein vanuit Oostende naar je eigen plaats van vertrek)
  • Donderdag 11/2 Oostende – Democrazy (Gent) (via Cactus in Brugge en en N9 in Eeklo) = 85 km (terug met trein vanuit Gent naar je eigen plaats van vertrek)
  • Vrijdag 12/2 Democrazy (Gent) – Trix (Antwerpen) (via De Casino in Sint-Niklaas) = 85 km (terug met trein vanuit Antwerpen naar je eigen plaats van vertrek)
  • Zaterdag 13/2 Trix (Antwerpen) – Het Depot (Leuven) = 75 km (terug met trein vanuit Leuven naar je eigen plaats van vertrek)
  • Zondag 14/2 Het Depot (Leuven) – Muziekodroom (Hasselt) = 65 km (terug met trein vanuit Hasselt naar je eigen plaats van vertrek)

Ze vermijden drukke wegen met autoverkeer en kiezen zoveel mogelijk om te rijden langs het netwerk van de fietsknooppunten. Wie meerijdt, kan zich laten sponsoren. De opbrengst hiervan schenkt Clubcircuit aan LIVE2020, het steunfonds van de livemuzieksector. #UnitedForLiveMusic

Meer info binnenkort! 

Promo adverteren

Reclame