VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Keep up the VI.BE
© ilias teirlinck

Keep up the VI.BE

Team VI.BE voelt mee met iedereen in de brede muziek- en cultuursector die gevat wordt door de coronamaatregelen.

13.03.20

Nieuws

Heel de ploeg van VI.BE voelt mee met alle artiesten, zalen, techniekers, backliners, chauffeurs, stagehands, podiumbouwers, jobstudenten en iedereen in de brede muziek- en cultuursector die gevat wordt door de maatregelen die getroffen worden om de spreiding van het coronavirus te vertragen. Voor heel wat mensen betekenen deze maatregelen extra werk in het herplannen van activiteiten en het puzzelen met nieuwe data. Voor duizenden zelfstandigen, bedrijven en organisaties in onze sector betekent dit een financiële aderlating.  

We volgen de maatregelen van de overheid t.a.v. bedrijven nauwgezet op en zullen bepleiten om ook compensaties te voorzien voor de vele organisaties, bedrijven, zelfstandigen en artiesten die getroffen worden door de maatregelen. We houden jullie op de hoogte van de laatste info. 

Laat uitstel géén afstel zijn. De komende weken zal het stil zijn in de zalen, muziekcafés en clubs, maar laten we afspreken om daarna eens te meer samen te komen, muzikanten en dj’s te steunen, iets te drinken aan den toog en alles in te halen wat we nu tijdelijk moeten missen. Support your local scene! Koop in de week nog eens een cd of plaat van een lokale artiest bij de lokale platenboer. Bestel extra tickets voor shows in het najaar of koop een waardenbon bij je favoriete zaal. Feel the VI.BE but don’t spread the virus.  

Kudos van team VI.BE

Lees ook:

Coronagevolgen voor VI.BE

Europese exportbureaus bundelen krachten tegen corona

Stage oproep 2023

Reclame