VI.BE

JazzLab Impuls: unieke kans voor professionele jazzmuzikanten

JazzLab Impuls: unieke kans voor professionele jazzmuzikanten

Ben je een professionele jazzmuzikant die actief en gevestigd is in België, en loop je rond met ambitieuze plannen die wat moeilijker realiseerbaar zijn? Laat JazzLab Impuls dan het duwtje in je rug zijn.

06.07.21

Nieuws

JazzLab i.s.m. acht andere partners gaan op zoek naar gedurfde jazzprojecten die net dat stapje verder gaan. Je wil jazz en andere genres/kunstdisciplines bij elkaar brengen, of je hebt een muzikale wereldreis gemaakt waarvan je de neerslag wil presenteren in een magnifiek concert? Je wil werken rond een vergeten muzikant, een actueel thema of een origineel concept? Meld je dan zeker aan en wie weet treed jij in de voetsporen van een van de laureaten uit de vorige edities: Aspen Edities (2021-2022), GingerBlackGinger (2021-2022), Imagine Raymond (2017-2018) en Fundament (2016-2017).

De ondersteuning kan bestaan uit een productiebudget en/of logistieke hulp (o.a. repetities, reiskosten, trajectbegeleiding en ondersteuning bij eventueel schrijven van dossier). Er volgt een concerttournee in seizoen 2022-2023 met een gegarandeerd concert bij elk van de coproducenten, stuk voor stuk belangrijke zalen in de Belgische jazzscene: Handelsbeurs (Gent), Flagey (Elsene), De Casino (Sint-Niklaas), CC Muze (Heusden Zolder), KAAP (Brugge of Oostende), NONA (Mechelen), 30CC (Leuven) en Rataplan (Borgerhout). Een unieke kans voor het grijpen!

Meer informatie en inschrijvingen

Deadline: 30 september 2021

Bekijk hier de criteria en hoe je je kandidaat kan stellen.

Promo adverteren

Reclame