VI.BE

Infosessie: beurzen & projectsubsidies Kunstendecreet

Van plan om voor de eerste keer een subsidie aan te vragen binnen het Kunstendecreet? Kom naar onze infodag Kunstendecreet in Gent.

16.01.20

Nieuws

Tot 15 maart kunnen project- en beursaanvragen worden ingediend binnen het Kunstendecreet. In de aanloop hiernaar organiseren Kunstenpunt, het Vlaams Architectuurinstituut (VAi), VI.BE (vroeger Poppunt) en Cultuurloket op 6 februari een infodag voor kunstenaars en organisaties die een aanvraag willen indienen.

Update: De Vlaamse Overheid maakte op 15 januari de beslissingen bekend rond de eerste ronde van de projectsubsidies en beurzen voor 2020 en kondigde daarbij aan dat er helaas geen nieuwe projectronde volgt op 15 maart. Kunstenpunt, VAi, Poppunt en Cultuurloket hebben daarom besloten om de infosessie hierrond af te gelasten. Zodra er meer info is over een volgende subsidieronde, proberen we zo snel mogelijk een nieuwe infosessie te organiseren. We houden je op de hoogte. Heb je ondertussen concrete praktijkvragen? Mail ons via popadvies@poppunt.be.

Plaats & tijdstip

Campus Gent LUCA School of arts, Alexianenplein 1, 9000 (Kaart)

Donderdag 6 februari van 9u30 tot 17u00

Voor wie

Voor muzikanten (en andere kunstenaars), medewerkers van organisaties en (startende) ondernemers in de muzieksector die op 15 maart voor het eerst een subsidie willen aanvragen binnen het Kunstendecreet. Ook mensen die al eerder een subsidieaanvraag indienden – en hun kennis willen opfrissen – zijn welkom.

Programma

Het volledige programma en uurschema wordt later gecommuniceerd

Inschrijving & voorbereiding

Inschrijven is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt.

Bereid je voor op de infosessie! Lees hier vooraf al nuttige informatie en links om je subsidieaanvraag voor te bereiden. Maak op voorhand een KIOSK-account aan en ga op verkenning in de module, zo kan je heel gericht vragen stellen tijdens de KIOSK-sessie op de infodag.

Ingeschreven, maar kan je last minute niet komen?

Als je je inschrijft, rekenen we op je komst of tijdige annulatie via mail aan yasmin@kunsten.be, zo kan een andere geïnteresseerde je plaats innemen.

Taal

Aanvragen van kunstenaars die gevestigd zijn in Vlaanderen of Brussel moeten volgens de taalwetgeving in het Nederlands ingediend worden. De infodag verloopt in het Nederlands. Een minieme passieve kennis van het Nederlands wordt dus verondersteld. Anderstalige deelnemers kunnen op voorhand de Engelse presentatie bekijken.

Promo adverteren

Reclame