VI.BE

Ikorganiseer.be lanceert handig draaiboek voor evenementen

Op naar een zomer vol evenementen, maar hoe begin je daaraan als jonge of beginnende organisator? Het draaiboek van ikorganiseer.be bundelt alle tips om coronaproof te organiseren in één document.

31.05.21

Nieuws

Eindelijk! Deze zomer kunnen beginnende organisatoren allerhande terug aan de slag om kleine én grotere evenementen op poten te zetten. Het overlegcomité stelde daarvoor een stappenplan op met een aantal sleuteldata. Onze partner ikorganiseer.be heeft in functie daarvan een enorm handig nieuwsbericht op z’n website staan, waarop je telkens de meest actuele regelgeving rond evenementen kan terugvinden. 

Draaiboek

Daarnaast lanceert ikorganiseer.be nu ook een superhandig draaiboek voor evenementen. Broed je op een idee om iets te organiseren voor je lokale scene? Goesting om je vrijwilligers eindelijk terug aan het werk te zetten om je event? Deze tool bundelt alle tips die jij nodig hebt, zodat jij onmiddelijk aan de slag kan om coronaproof te organiseren. 

Webinar

Zit je nog met vragen over het draaiboek? Ook daar schiet ikorganiseer te hulp. Op 8 juni kan je deelnemen aan hun webinar waarin ze dieper ingaan op de ins & outs van het document. Inschrijven kan via deze link.

De meest recente updates lees je telkens via de website van ikorganiseer.