VI.BE

Gezocht: opening acts voor K1D, Ted Jasper en Footprints

Het regent fijne speelkansen op VI.BE platform. Het Bos en De Zwerver zoeken voorprogramma’s voor K1D en Ted Jasper. En Footprints heeft nog één plek op de line-up voor een avontuurlijke jazz act. Sign up!

17.02.20

Nieuws
K1D

K1D

Het Bos zoekt een opening spot voor de Antwerpse release show van K1D op 20 maart.  K1D is al een tijdje een gevestigde waarde in de Belgische hiphop-scene en mikt nu nóg verder met ondertussen al een 4e ep in de pijplijn. Met singles als ‘Yoshi’, ‘Check’ en ‘No Such Thing’, maar ook dankzij zijn dagelijkse hilarische posts op Instagram, bouwde hij zowel lokaal als internationaal een stevige following op.

Na meer dan gesmaakte passages op onder andere WOO HAH!, Pukkelpop en Fire Is Gold is ook Het Bos helemaal klaar voor K1D’s heerlijke flow en bass-heavy trap sound. Ding mee naar de opening spot voor K1D in Het Bos.

 

Ted Jasper

Ted Jasper

In Muziekclub De Zwerver zoeken ze dan weer een voorprogramma voor Ted Jasper (UK). Deze nog onontdekte parel startte zijn muzikale carrière als producer maar begeeft zich intussen ook voor de microfoon. Jasper brengt een mix van downtempo house, hiphop en jazz die voelt als een warm deken.

Hij werd eerder opgepikt door Giles Peterson, Laurent Garnier (Boiler Room), The Line Of Best Fit, London In Stereo, Clash Magazine en BBC Introducing. Laat van je horen en open voor Ted Jasper.

 

Op 29 mei vindt in Gent ten slotte de 4e editie van Footprints plaats. Verwacht opnieuw een avontuurlijk en gewaagd programma met artiesten die jazz op een geheel eigen en unieke manier weten te benaderen. Een muzikale viering van de verkenning.

Zin om de affiche – met namen als Mattias Decraene, Sumi, Serendip en Kuryakin – te vervolledigen en in de prachtige Minard te spelen? Schrijf je nu in via VI.BE platform.

Repetitieruimtes launch

Reclame