VI.BE

Fabric Merch lanceert online merchandiseplatform

Fabric Merch lanceert online merchandiseplatform

Een gloednieuw merchandising platform voor bands, artiesten en creatievelingen.

13.10.20

Nieuws

In coronatijden is het niet makkelijk voor artiesten om merchandise te verkopen. Ze spelen amper liveshows, en bij de shows die ze wel kunnen spelen mag dan weer geen merchandisestand aanwezig zijn. Gents textielmaker Fabric schiet te hulp en lanceert een nieuw online platform, waar bands, artiesten, illustratoren, grafisch vormgevers en andere creatievelingen terechtkunnen.

Fabric Merch

Fabric werkt al jaren nauw samen met de creatieve sector en wil met het innovatieve merchandising platform Fabric Merch een makkelijke en voordelige oplossing bieden. Bands en artiesten kunnen er met hun design terecht, Fabric biedt hulp. Als artiest kies je zelf de prijs van je artikel en daarna neemt Fabric het helemaal over en lanceert het de merchandisecampagne.

De enige taak die je als artiest, band of creatieveling nog rest is het nieuws zo veel mogelijk verspreiden. Een campagne op Fabric Merch kan tussen de 24 uur en maximum 21 dagen. Nadat de campagne afloopt, drukt Fabric enkel de bestelde items, betaalt je als artiest of band de gemaakte winst uit en verzendt de bestelde producten, met een levertijd van 2 tot 5 dagen.

Onder meer Amenra, Crooked Steps, LEFTO, Ansatz Der Maschine, Illuminine en Music Mania Gent deden al beroep op het platform.

LIVE2020

En dat is nog niet alles. Voor de lancering van het platform werkte Fabric Merch samen met MatMatMat, cartoonist-designer, die T-shirt design maakte waarvan de opbrengst integraal wordt doorgestort naar LIVE2020, het solidariteitsfonds voor de Belgische livemuziek.

Alle info vind je via www.fabricmerch.com.

Steun LIVE2020!

Promo adverteren

Reclame