VI.BE

European Folk Network Conference organiseert Spring Forward Sessies

European Folk Network Conference organiseert Spring Forward Sessies

Door de coronacrisis besloot het European Folk Network (EFN) voorlopig hun jaarlijkse conferentie uit te stellen en in te ruilen voor enkele online sessies  de EFN Spring Forward Series  die doorgaan van maart tot juni 2021. Ontdek het volledige programma en schrijf je in.

08.04.21

Nieuws

In november vorig jaar maakte het European Folk Network bekend dat hun jaarlijkse conferentie, die dit jaar in maart in Boedapest zou plaatsvinden, uitgesteld zou worden vanwege de coronacrisis. Uiteindelijk besliste de organisatie ervoor om de jaarlijkse conferentie voorlopig in te ruilen voor niet één maar drie virtuele meetings, onder de naam ‘Spring Forward Series 2021’.

Deze virtuele meetings van een halve dag gaan door op 24 april en 9 juni telkens om 15u en focussen op de toekomstplannen en kansen voor EFN en zijn leden. Deelnemen aan de Spring Forward Series is gratis voor elk EFN-lid met een up-to-date lidmaatschap. Ook niet-leden zijn zeker welkom, voor hen is de adviesprijs €40 of heb je de mogelijkheid om te betalen wat je kan.

Spring Forward Sessie #2

Na een eerste succesvolle sessie op 15 maart, is het nu tijd voor Spring Forward #2 op zaterdag 24 april. In het eerste deel van deze meeting komen verschillende gastsprekers van over heel Europa aan het woord over wat volgens hun belangrijk is voor de ontwikkeling van EFN in de toekomst en hoe deze ontwikkelingen bepaalde specifieke Europese scenes kunnen steunen. Vervolgens zullen alle aanwezigen in het tweede deel van deze sessie deelnemen aan een discussie over de ontwikkeling van het werk en de invloed van EFN.

Bekijk hier het volledige programma van deze tweede virtuele meeting: meer informatie over de verschillende sprekers en de mogelijkheden – voor jou en alle EFN-leden – om deel te nemen aan de toekomstgerichte gesprekken.

Programmatie

24 april - 15u, Spring Forward Meeting #2: ‘EFN Tomorrow: who we want to be and where we want to go’

9 juni - 15u, Spring Forward Meeting #3: ‘An EFN Manifesto and Three Year Strategic Plan’

Het specifieke tijdschema van elke meeting vind je op de website van EFN.
Registreer om zeker te zijn van je plaats.

Lidmaatschap

Interesse om lid te worden van EFN? Dat kan hier.

Ben je al lid? Zorg er dan zeker voor dat je abonnement up-to-date is. Meer info over het lidmaatschap vind je op de website van EFN.

Meer informatie

Lees alles nog eens rustig na op de website van EFN of contacteer onze jazz & folk/world medewerker Lize Colson.

Ad - vacature advies

Reclame