VI.BE

Doe de sociale media zelftest

Doe de sociale media zelftest

Struggles met het managen van je sociale media? Geen idee welk platform je moet gebruiken? Amber Horsburgh to the rescue!

05.03.21

Nieuws

Het is niet de eerste keer dat we promo- of marketingtips delen van muziekmarketeer Amber Horsburgh, maar de tools die ze ontwikkelt zijn dan ook gewoonweg heel goed. Deze keer weet ze ons te overtuigen met een handige zelftest over sociale media platformen. Omdat we hier toch geregeld adviesvragen over krijgen, wilden we deze zeker met jou delen.

Promotie voeren op sociale media is niet voor iedereen weggelegd, maar blijft absoluut noodzakelijk, zeker nu iedereen thuis aan zijn scherm gekluisterd zit. Je hoeft lang niet op elk platform even prominent aanwezig te zijn. Het is beter om je pijlen op één kanaal te richten en ervoor te zorgen dat je andere kanalen up to date zijn. Zo bespaar je jezelf veel moeite en moet je niet inzitten met het maken van aangepaste content. 

Geen idee op welk kanaal je dan juist moet focussen? Doe dan nu de test en kom te weten welk sociale media platform het meest geschikt is voor jouw muziek. Het enige wat je moet doen is 12 eenvoudige vragen beantwoorden en je krijgt een mail met het meest geschikte platform toegestuurd. Daarnaast krijg je ook nog een woordje uitleg en twee accounts die je kunnen inspireren op het platform dat het beste bij jou past. Thanks Amber!

Social Media Content

Promo adverteren

Reclame