VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Departement Cultuur informeert over corona

Departement Cultuur informeert over corona

Het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse overheid verspreidt informatie over de gevolgen van corona voor de cultuur- en jeugdsector.

16.03.20

Nieuws

Na spoedoverleg tussen een aantal  steunpunten en belangenorganisaties uit de cultuursector, het kabinet van Minister van Cultuur Jan Jambon en het Departement Cultuur, Jeugd en Media bundelt het departement alle relevante informatie i.v.m. COVID-19 voor de cultuur- en jeugdsector op haar website. Het gaat dan bv. om de invloed van deze uitzonderlijke situatie op je subsidiedossier of verslaggeving, informatie over vrijwilligers en de gratis vrijwilligersverzekering en informatie voor ondernemers, werkgevers en organisaties.

Lees hier de officiële informatie van het Departement CJM.

 In samenwerking met Cultuurloket werd een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden opgesteld. Hierin vind je o.a. meer info over recht op schadevergoeding, terugbetaling van tickets, recht op tegemoetkoming als zelfstandige etc. 

Download hier de FAQ van Cultuurloket en het Departement CJM.

Als artiest of organisatie kan je ook 7/7 van 10u tot 18u terecht op de Corona-hotline van Cultuurloket. Die bereik je via 02 534 18 24.

Stage oproep 2023

Reclame