VI.BE

Muziek in de straten

Muziek in de straten

Belgische muziek is overal! Tal van clubs en concertzalen als Het Depot, De Studio, Het Bos en Pilar hangen voor de gelegenheid een luidspreker aan hun gevel met de beste muziek van eigen bodem.

20.01.21

Nieuws

Tijdens de Week Van de Belgische Muziek zal muziek van eigen bodem overal zijn. Concertzalen zorgen er voor dat er ook op straat enkel Belgische muziek weerklinkt. Dancing in the streets, iemand? Een overzicht:

Het Bos (Antwerpen)

Het Bos biedt plaats aan artiesten, bricoleurs, denkers en doeners van verschillend allooi. Alle stijlen zijn welkom maar Het Bos heeft een voorliefde voor hybride en transdisciplinaire projecten met een hoek af, stinkende schoonheid, uitvinders, obsessies, passie en radicaliteit in alle richtingen. Voor de Week van de Belgische muziek zetten we graag mee een boombox klaar met muziek uit onze stad en de rest van het land.

De Studio

Bij De Studio op het Antwerpse Mechelseplein kan je niet naast hun grote banner zien en genieten voorbijgangers van Belgische muziek dankzij een grote luidspreker.

Het Depot

In Leuven? Neem zeker eens een kijkje bij Het Depot. Op hun deur komt een prachtige illustratie waarin ze de mooiste foto’s van hun huisfotografen verwerken. 

Pilar

Bij Pilar (Brussel) laat je je verwonderen door hun in tricolore belichte gevel. Ook zij hangen voor de gelegenheid boxen buiten waaruit een participatieve playlist afspeelt.

Pilar Belpop Bonanza Huiskamerquiz

10 februari 2021 om 20:00

Lees op pilar.brussels

Herbekijk (Don’t) Mind The Future: 5 gesprekken over de toekomst van de muzieksector

Promo adverteren

Reclame