VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Cultuurloket voorziet gratis crisisbegeleiding

Cultuurloket voorziet gratis crisisbegeleiding

Dat de cultuursector zware klappen kreeg te verwerken de afgelopen maanden, weten ze ook bij Cultuurloket. Ze voorzien daarom gratis crisisbegeleiding voor iedereen die het nodig heeft.

11.09.20

Nieuws

Cultuurloket wil individuen en organisaties die actief zijn in de cultuursector helpen met crisisbegeleiding. Samen zoeken ze een weg uit de crisis en bouwen ze aan een duurzaam model. En daar hebben ze een paar mogelijkheden voor.

Webinars en FAQ

De afgelopen maanden zette Cultuurloket een reeks interessante webinars online, over bijvoorbeeld de kredietmaatregelen tijdens de coronacrisis. Herbekijken kan gewoon hier. Ook geven ze dagelijkse updates aan de FAQ van de website van CJM.

Coronalijn

Wie met vragen zit kan ook terecht op de coronalijn van Cultuurloket, op het nummer 02 534 18 24. Een consulent van Cultuurloket beantwoordt daar al je corona-gerelateerde juridische of zakelijke vragen. Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u.  

Crisisbegeleiding op maat

Daarnaast bieden ze ook crisisbegeleiding op maat aan al wie in de cultuursector werkt en getroffen werd door de crisis. Samen met jou denken ze na over valkuilen en nieuwe kansen, en over manieren om je aan te passen aan de nieuwe realiteit.

Werking crisisbegeleiding

Via een contactformulier op de website van Cultuurloket selecteer je crisisbegeleiding en kan je je vraag of probleem omschrijven. Vervolgens krijg je een dossierbeheerder toegewezen, die vanaf dan je aanspreekpunt wordt en je traject opvolgt. Samen stellen jullie tijdens een intakegesprek een stappenplan op: een analyse van je situatie, een strategie voor de toekomst én een duurzame doorstart in de praktijk staan zo op het programma.

Bovendien schakelt Cultuurloket bij elke stap de juiste expert in. Dat kunnen juristen of advocaten zijn, marketeers, business coaches, change managers, digital experts, …  De begeleiding is trouwens helemaal gratis. Zelf een afspraak maken? Alle info kan je hier terugvinden.

  

Replay: Webinar kredietmaatregelen tijdens de coronacrisis

Promo adverteren

Reclame