VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Coming up: de finale van HUMO’s Rock Rally

Nu zondag 18 oktober vindt de langverwachte finale van Humo’s Rock Rally 2020 plaats, achter de gesloten deuren van AB. Wees er (een beetje) bij via een livestream op humo.be!

15.10.20

Nieuws
the calicos wonnen de vorige editie van HRR

the calicos wonnen de vorige editie van HRR

Deze editie schreven exact 879 artiesten zich in via VI.BE platform voor de kortste weg naar de beste concertzalen, festivals en eeuwige roem. Op zondag 18 oktober strijden 10 finale acts voor de overwinning: All-Turn, Be Irving, Hugs of the Sky, Jakomo, Dyce, Uma Chine, Terms, Yokan, Wolker & Meskerem Mees. (Herbekijk hun halve finales via humo.be/rockrally.) 

Eén van hen mag zich op 18 oktober kronen tot winnaar van Humo’s Rock Rally 2020 en komt in het illustere lijstje van onder andere Balthazar, Whispering Sons, DIRK., School is Cool en Compact Disk Dummies te staan. Naast eeuwige roem en een aardige zakcent staat er dit jaar nog een extraatje op het spel. AB verbindt er zich namelijk toe de 3 laureaten van de finale een plaatsje te geven in de programmatie van 2021.

De finale zal zoals de traditie het betaamt wel gewoon in AB plaatsvinden, zij het met een “ABnormal” sausje: COVID-proof, zonder publiek, uitgezonden vanuit het volledige AB gebouw. Jij kan er toch een beetje bij zijn met een livestream op humo.be. Stel via Facebook een herinnering in en stem nu alvast voor de ING-publieksprijs.

Meskerem Mees wint Humo’s Rock Rally

Ontdek de finalisten van HUMO’s Rock Rally en stem op je favoriet

Dit weekend: Humo’s Rock Rally wordt beslist in online livesessies

Van 879 naar 20: dit zijn de halve finalisten van Humo’s Rock Rally 2020

Lotto april

Reclame