VI.BE

C/O Pop komt dan toch met een online editie
juicy

C/O Pop komt dan toch met een online editie

Het werd redelijk last minute beslist, maar het Duitse C/O Pop Festival zet dan toch een online editie op poten van 21 tot en met 24 oktober.

19.10.20

Nieuws

Het C/O Pop Festival in Keulen staat bekend als het kleine broertje van Reeperbahn Festival. Het showcasefestival is minder industry driven dan zijn Hamburgse tegenhanger, en focust zich op opkomend talent binnen zowel nichegenres als mainstream.

Vorig jaar speelden Blu Samu, Cocaine Piss, Juicy en It It Anita nog ten dans in Keulen, waar het festival normaliter in het voorjaar plaatsvindt. De editie van 2020 werd — om evidente redenen — uitgesteld naar oktober. 

Het was lang onzeker of C/O Pop uiteindelijk al dan niet zou plaatsvinden, maar op het laatste nippertje werd dan toch beslist om een online editie op poten te zetten.

Registreren is gratis: vanuit dat oogpunt is het dus ideaal om even digitaal de sfeer te gaan opsnuiven, met het oog op een eventueel fysiek bezoekje volgend jaar.

De online editie omvat livestreamconcerten, panelgesprekken en digitale workshops. Registratie geeft je ook toegang tot de delegate database, waarin je rechtstreeks contact kan opnemen met de “aanwezige” muziekprofessionals.

Meer info

c-o-pop.de/en/xoxo/program/

Contact

Nico Kennes

Herbekijk vanuit je zetel de Reeperbahn conferentie

Promo adverteren

Reclame