VI.BE

Busker Artist Agency breidt uit
ikraaan © l. saber, h. elazzaoui, h. llouh

Busker Artist Agency breidt uit

Busker start het nieuwe jaar met teamuitbreiding en een samenwerking met All Things Live.

22.01.21

Nieuws

Het toonaangevende Belgische boekingsbureau Busker Artist Agency stapt in de Scandinavische independent live entertainment groep All Things Live. Het bureau vertegenwoordigt een zestigtal lokale muzikale acts, voornamelijk pop-, rock-, hiphop-, r&b- en soulartiesten en -bands en zette in 2019 ongeveer zevenhonderd optredens mee op touw in België.

All Things Live is het belangrijkste onafhankelijke live-entertainment bedrijf van Scandinavië en breidt zijn activiteiten nu uit naar de Belgische markt. Busker Artist Agency – opgericht door Werner Dewachter in 2002 – heeft artiesten als Selah Sue, Coely, Eefje de Visser, STUFF., Zwangere Guy, Tourist LeMC en Gabriel Rios onder zijn vleugels. Het bedrijf blijft een onafhankelijke speler in de sector en kan gestaag blijven groeien dankzij de solide organisatie en het sterke netwerk van nieuwe partner All Things Live.

In het kader van deze samenwerking zal Marcus Deblaere het Belgische bureau voortaan versterken als senior promoter en head of festivals. Hij kan bogen op een rijke ervaring als concertpromotor bij Ancienne Belgique in Brussel en Trix in Antwerpen, en als creatief verantwoordelijke bij het artiestenmanagementbureau Musickness. Samen met Werner Dewachter neemt hij de dagelijkse leiding bij Busker in handen.

Busker Artist Agency telt momenteel vijf medewerkers en bouwt zijn diensten verder uit met de ondersteuning van de ervaren boekingsagenten Björn Nuyens en Willem Vandesande. Zowel Willem, actief als concertpromotor (All Eyes On Hip Hop) en zelfstandig boekingsagent (voor onder meer Commander Spoon, Liesa Van der Aa en Tristan, en in het verleden ook bij Greenhouse Talent), en Björn, die het onafhankelijke Ampersand Music (Dirk, Nordmann, It It Anita …) runt, zorgen met hun expertise voor een enorme meerwaarde.

Door de overname van Busker Artist Agency creëert All Things Live een solide basis op de Belgische markt en wordt het bedrijf ook buiten Scandinavië actief. De overname betekent voor All Things Live ook een uitbreiding van de lokale aanwezigheid binnen de kleinere live-evenementen.
Voor artiesten, partners, klanten en medewerkers houdt de overname geen verandering in. Marktnabijheid is namelijk een kerndoel van het All Things Live partnerschap.

Promo adverteren

Reclame