VI.BE

De beLOVed-playlist van Vlamo

De beLOVed-playlist van Vlamo

Vlamo lanceert een gloednieuwe playlist VOL LOV (lof) en LOVE (liefde) voor muziek van eigen bodem (BE), een ODE gebracht door niemand minder dan onze BELOVED (geliefde) muziekverenigingen zelf. Bemachtigt jouw vereniging een plaatsje in de playlist?

27.01.21

Nieuws

Hoe deelnemen? Dit zijn de voorwaarden: 

  • Elke vereniging aangesloten bij VLAMO kan meedoen. 
  • Het moet gaan om een opname van een Belgisch werk (een muziekstuk van een Belgische componist of een bewerking van een Belgisch nummer), uitgevoerd door de deelnemende vereniging in kwestie.  
  • De nadruk ligt op samenspel: VLAMO is op zoek naar samensolofilmpjes, maar ook archiefopnames zijn welkom. Dit mogen live- en amateuropnames zijn, als de audiokwaliteit toereikend is. (Solo-opnames vallen dus sowieso af. Solisten kunnen zich tot en met 31 januari nog steeds inschrijven voor VIRTUOSO, hun virtuele solistenwedstrijd!) 
  • De opname staat op YouTube. Opgelet: YouTube aanvaardt enkel videobestanden, maar weet dat je met een videobewerkingsprogramma (iMovie op Mac, Video-editor in Windows 10, Windows Movie Maker, ...) een mp3-geluidsbestand als een mp4-videoformaat kan bewaren, bijvoorbeeld door er een of meerdere foto's, tekst of een slideshow aan toe te voegen met foto's van jouw vereniging.
  • Een inzending (link) bestaat uit maximum 1 nummer, dus geen volledig concert. 
  • Maximum 2 inzendingen per vereniging.  
  • Indiendeadline is zondag 7 februari! Deelnemen kan enkel via dit inschrijvingsformulier

De selectie gebeurt op basis van de voorwaarden hierboven. VLAMO probeert zoveel mogelijk verenigingen, disciplines en regio’s aan bod te laten komen!  Ze maken vervolgens de playlist bekend tijdens de Week van de Belgische muziek. 

Meer info up hun website

Breng jij mee een massale ode aan de Belgische muziek?

14 februari 2021 om 17:00

Promo adverteren

Reclame