VI.BE

Belgian World Music Network: schrijf je hier in voor de webinars (19/5)

Als gevolg van de richtlijnen van de overheid zal de meeting van het BWMN van 19 mei online plaatsvinden. Iedereen is welkom op deze digitale bijeenkomst voor Belgische folk- en wereldmuziekprofessionals. Bekijk hier het programma en schrijf je in!

07.05.20

Nieuws

Op 19 mei 2020 vindt de jaarlijkse meeting van het Belgian World Music Network plaats, online! Het is het ideale moment voor uitwisseling en ontmoeting rond folk- en wereldmuziek. Je kan deelnemen aan drie kwaliteitsvolle online workshops, vragen stellen en ideeën uitwisselen met je collega’s en specialisten:

10u30 SABAM: Wereldmuziek, focus op auteursrechten en steunmaatregelen met F. Meeuwis (NL) of T. Vanlishout (FR)

12u00 ZOOM LUNCH: samen lunchen en praten voor wie daar zin in heeft (iedereen in zijn eigen taal)

13u00 COVID-19: Overleven in coronatijden, welke hulp is er beschikbaar? met F. Hidalgo (Facir) & T. Kestens (Galm) (FR/NL)

16u00 SOCIAL MEDIA: tips & tricks met Fien Deman (Tap Tap Club, Musickness, Ivy Falls) (EN)

Inschrijven kan via dit formulier.

De workshops vinden plaats op ZOOM. Zodra je je hebt ingeschreven voor één of meerdere workshops, ontvang je alle inloggegevens en meer informatie via e-mail.

De ‘real life’ meeting en showcase night worden uitgesteld tot 9 november 2020, nog steeds in AB en in Palace (recht tegenover AB). Heel binnenkort wordt het showcaseprogramma bekend gemaakt. Houd de gloednieuwe website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

VI.BE zkt stagiairs 2022

Reclame