VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Belgian Jazz Meeting toont 11 Belgische jazzbands aan een internationaal professioneel publiek

Op 11 & 12 februari vindt de vijfde editie van de Belgian Jazz Meeting plaats in CC Le Delta (Namen) waar 11 groepen het beste van zichzelf geven voor een gerenommeerd internationaal professioneel publiek.

20.01.22

Nieuws
next ape © maël g. lagadec

next ape © maël g. lagadec

De Belgian Jazz Meeting is een tweejaarlijks internationaal ontmoetingsmoment voor de professionele jazzsector met als hoofddoel het promoten van Belgische jazz in het buitenland. De aankomende vijfde editie vindt plaats in cultureel centrum Le Delta in Namen en gaat door op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari 2022.

Naast de vele netwerkmomenten worden zoals altijd een aantal showcaseconcerten op poten gezet om de internationale professionele genodigden te laten proeven van ons Belgisch jazztalent. Op het programma: Cinema ParadisoCompro Oro SimurgIgor Gehenot CursivManuel Hermia Freetet, N∆BOUNext.ApePauline Leblond Double QuartetPentadoxschntzlThomas Champagne’s Random HouseToine Thys Overseas

Meer informatie

De Belgian Jazz Meeting 2021 is op uitnodiging en wordt georganiseerd door Wallonie-Bruxelles Musiques, Museact (Gaume Jazz Festival, Igloo/Sowarex, Jazz Station, Jazz04, La Maison du Jazz, Les Lundis d’Hortense …), VI.BE, JazzLab en KAAP met de steun van Le Delta, de Fédération Wallonie-Bruxelles, de Provincie Namen & Wallonie-Bruxelles International.

www.belgianjazzmeeting.be

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame