VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Austrian Music Export organiseert webinar over toeren in het VK na de Brexit

Austrian Music Export organiseert webinar over toeren in het VK na de Brexit

Plan je binnenkort een tournee in het VK, en ben je onzeker over de nieuwe restricties en voorwaarden? Volgens de Oostenrijkse collega’s is het eenvoudiger dan je denkt. Aanstaande dinsdag organiseren zij een gratis ‘how to guide’ gericht op alle muziekprofessionals, artiesten, techniekers en concertorganisatoren.

05.03.21

Nieuws

Samen met het Austrian Cultural Forum London en het MICA, organiseren onze Oostenrijkse collega’s van Austrian Music Export aanstaande dinsdag een 1-uur-durend online seminarie over post-Brexit toeren in het Verenigd Koninkrijk.

Het gratis webinar vindt plaats op dinsdag 9 maart van 17u30 tot 18u30. Het onderwerp dat centraal staat is het duiden van de nieuwe Brexit-voorwaarden en “alles wat je nodig hebt” om te kunnen blijven toeren door het VK.

Op het programma staan onder meer: werkvergunningen, visa, Carnets, het opstellen van facturen en het aangeven van belastingen. 

Het event wordt geleid door Ian Smith, al 20 jaar lang CEO van twee internationale muziekagentschappen in het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk, en oprichter van ‘Ukeartswork.info’ – een gratis infowebsite in het kader van de Brexit. Hij wordt vergezeld door promoter Kim Macari, muzikant, schrijver en programmator van de beruchte Vortex Jazz Club.

Inschrijven kan gratis via de website van acflondon.

PRG Studio

Reclame