VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Feedback op je tracks – sessie 5

Ben je een producer, electronic wizard of een mixmonster? Kunnen jouw verse tracks, remixes of re-edits nog een duwtje in de rug gebruiken? This is your moment!

28.07.21

Nieuws

Tot en met augustus organiseert VI.BE maandelijks een online feedbacksessie via Zoom, en telkens duiken we daarmee in een andere scene. Zo staan elke maand vier professionals klaar om feedback te geven op jouw muziek, artwork, plannen of dromen. Van artiest tot manager, van programmator tot booker: they got your back. Het enige wat jij hoeft te doen is neerploffen voor je laptop en je vragen afvuren op je favoriete feedbacker.

Sessie 5 - dinsdag 31 augustus 

Ben jij een ambitieuze producer? Kunnen je tracks nog wat richting gebruiken voor je er terug de podia en booths mee bestormt? Dan is deze voor jou! Deze laatste feedbacksessie vindt plaats op dinsdag 31 augustus tussen 17u30 en 19u30 via ZOOM en je krijgt 35 minuten om in gesprek te gaan. Sara Dziri (dj, producer, Kiosk Radio-resident en veelzijdige promotor), Wim Clukers (DJ Licious, StuBru), Steven Petit (Border One) of Sebastien Albert en Adrien Van Dijk van het drum-’n-basstrio Bredren staan voor je klaar.

Schrijf je in, selecteer je 2 beste tracks en geef in het extra veld duidelijk je top-2 van feedbackers aan én telkens ook waarom je met hem/haar een Zoom-gesprek wil. Nadien zorgen wij voor de ideale match tussen jouw muziek en de gepaste feedbacker. Let wel op: voor een deelname aan de feedback sessie word je eerst geselecteerd. Ben jij bij de gelukkigen? Dan contacteren we jou de week op voorhand met extra informatie en de Zoom-link.

Stage oproep 2023

Reclame