VI.BE

Feedback op je tracks of mixtape – sessie 3

Ben jij muzikant, producer of dj vol ambitie? Kunnen jouw verse tracks of mixtape nog een duwtje in de rug gebruiken? This is your moment!

21.04.21

Nieuws

Tot en met augustus organiseert VI.BE maandelijks een online feedbacksessie via Zoom, en telkens duiken we daarmee in een andere scene. Zo staan elke maand vier professionals klaar om feedback te geven op jouw muziek, artwork, plannen of dromen. Van artiest tot manager, van programmator tot booker: they got your back. Het enige wat jij hoeft te doen is neerploffen voor je laptop en je vragen afvuren op je favoriete feedbacker.

Sessie 3 - donderdag 29 juni 

De derde feedback sessie vindt plaats op donderdag 29 juni tussen 17u30 en 19u30 via ZOOM en je krijgt 35 minuten om in gesprek te gaan. Fenne Kuppens (Whispering Sons), Robin Borghgraef (Sons), Tim De Gieter (Doodseskader, Amenra, Every Stranger Looks Like You) en Charlie Buyse (Studio Brussel, Walfang) staan voor je klaar.

Schrijf je in, selecteer je 2 beste tracks en geef in het extra veld duidelijk je top-2 van feedbackers aan én telkens ook waarom je met hem/haar een Zoom-gesprek wil. Nadien zorgen wij voor de ideale match tussen jouw muziek en de gepaste feedbacker. Let wel op: voor een deelname aan de feedback sessie word je eerst geselecteerd. Ben jij bij de gelukkigen? Dan contacteren we jou de week op voorhand met extra informatie en de Zoom-link.

Om de feedback zo gericht en specifiek mogelijk te maken, duiken we elke keer in een andere scene. Zit er deze keer niemand bij die volgens jou waardevolle tips kan geven voor jouw specifieke sound? No worries: we zorgen voor genoeg variatie en lanceren binnenkort een nieuwe lichting enthousiaste, diverse feedbackers.

Promo adverteren

Reclame