Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

MTTR is het project rond Michaël (Micky) Peeters (Antwerpen). Met een gedeelde passie voor analoge synths dook hij met technopionier CJ Bolland de studio in. Het resultaat is electronica die weliswaar niet in de vintage mania blijft hangen, maar met haar beide voeten in de 21ste eeuw staat: Where analogue keys meet digital fingers. Het titelloze debuutalbum verschijnt dit voorjaar.

Micky startte zijn muzikale carrière als gitarist bij de souljazz band Kazoobo in Leuven waar hij zijn muzikale activiteiten met geneeskunde studies combineerde. Door zijn groeiende interesse in elektronische muziek raakt hij in de ban van analoge synthesizers. Enkele jaren verzorgt hij de funkiness bij de Leuvense Afro funk band Alpacas en de Antwerpse band Birds that Change Colour. Maar dan wordt het tijd voor een eigen verhaal. In het Antwerpse nachtleven ontmoet hij CJ Bolland. Demo's worden uitgewisseld en CJ is geïntrigeerd. Hij besluit de plaat te producen. Het resultaat is een erg gevarieerd debuutalbum dat in het voorjaar van 2019 op MTTR records zal verschijnen.

Intussen is het solo-project uitgegroeid tot een vierkoppige live-band die de plaat vanaf maart 2019 zal voorstellen (Micky : keyboards, talkbox, vocals / Bert Hornikx: drums, electronica, keyboards / Sharne Bolland : vocals en keyboards / Edward Capel : Sax.

Voor info en bookings: contact.mttr@gmail.com of Tel: 0032479951010

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  contact.mttr@gmail.com

  0479951010

  contact.mttr@gmail.com