Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Martin & Cortez, een uniek stel, geboren uit twee dj-duo’s Kong & Cortez en MRTN’RTGR!
Deze twee vrienden leggen resoluut het laptopgebeuren naast zich neer en gaan volop voor de ambachtelijke stijl: CD en Vinyl.
Cortez kreeg naam en faam door honderd keer een wekelijkse radioshow te presenteren op Fm Brussel. Hierdoor werden ze graag geziene gasten bij Redbull elektropedia, en dit ondermeer op Rock Werchter als op het Dour festival.
Als resident in Nijdrop teisterde Martin, toen nog nieuw in het vak, ondertussen 0pwijk en omstreken. Na een enkel keren samen de decks te delen, wisten Martin en Cortez dat deze samenwerking juist zat. Zo begon een eindeloos muziekverhaal….

Martin & Cortez nemen je mee op een muzikale droomreis, die je meevoert van de jaren ’70 tot nu. Een krachtige en subtiele mix van house, disco, hiphop, rock, electro, dub & drum’n bass is hun wondershake!
Straf in de opbouw én in de afwerking! Martin & Cortez voelen als geen ander de dansvloer aan. Vrouwelijke heupen shaken spontaan bij het horen van de eerste funky beats en de mannelijke puppy’s volgen meteen met een verleidelijke paringsdans.

Intussen zijn Martin & Cortez een begrip geworden in en rond de 0pwijkse Dans scene. Hun Concept FUIF (lees: back to basics, terug naar de essentie van een goed feestje!) is in Nijdrop uitgegroeid tot een vaste waarde. Dj’s als Frères deluxe, T. mastis, Discobaar a moeder, Skyve, Gunther D, ….traden als gast dj’s graag op in dit succesverhaal.

0efen je alvast je dansbenen, bij Martin & Cortez is stilstaan verboden!

“‘Cause there is no standing, only dancing!”

Referenties: Vooruit,Stubru,Lokerse Feesten,Redbull elektropedia,Nijdrop,Outsiderz Dj festival,...

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  maartenvervrangen@hotmail.com

  0478680235