Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

***

kc woong speelt huisgemaakte Nederlandstalige fluisterpop, waarbij verwante zielen als Spinvis of Sufjan Stevens nooit veraf zijn. Tijdens zijn optredens neemt hij jou mee op een melancholische reis door zijn leven. Puur gitaarspel en bescheiden elektronica geven de eerlijke en spitsvondige teksten de ruimte om te ontroeren. Kleinkunst voor de toekomst.

kc woong was de winnaar van Freedom of Mind 2018 en speelde in NEST Gent, Het Depot, de Vaartkapoen en DOK Gent. Een eerste EP en videoclip staan gepland voor april 2019.

***

De huiskamerdemo's geven eerlijk weer hoe kc woong live klinkt. Puur, eerlijk en heerlijk huisgemaakt. Zo kan je precies inschatten of kc woong bij jou en jouw huiskamer/café/concertzaal past.

Als je denkt dat dit het geval is, geef dan zeker een seintje om verder te overleggen over datum, duur, technische aspecten, etc. De prijs is te bespreken en afhankelijk van o.a. de grootte van het evenement.

Contact: kim.c.woong@gmail.com of 0486/464444

***

Wil je kc woong live aan het werk zien?

Check de data op: https://www.facebook.com/pg/kcwoong/events

Eerstvolgend optreden: 16 december, Vagant, Kortrijk

***

Wat vinden anderen van kc woong?

"Wondermooie Nederlandstalige fluisterpop." - Dixit Geert Noppe (Walrus, Yevgueni)

"De eerste plaats ging naar kc woong. Zijn toch wel kinderlijke composities - en dat bedoelen we éigenlijk goed - katapulteerden hem haast moeiteloos naar de eerste plaats. De jury zag in kc woong een chimaera van Sufjan Stevens en Bart Peeters, die in de toekomst misschien wel eens op de radiogolven van Radio 1 zou mogen surfen." - Dixit de jury van Freedom of Mind 2018, die o.a. bestond uit Bavo Vanden Broeck (programmator Dranouter), Rrita Jashari (programmator VK Concerts), Hortense Vanden Brande (distributor Subbacultcha), Yves Schelpe (producer Psy’Aviah)

***

Hier kan je kc woong volgen op youtube:

https://www.youtube.com/channel/UC--EEsLqGisOiIK2scHq5ug

***

Omslagfoto: Naymuzzaman Prince

***

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  kim.c.woong@gmail.com

  0486464444