Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

❊ Selectie De Nieuwe Lichting 2018
❊ Selectie Humo's Rock Rally 2018
2e plaats Limbomania 2017

////////////////////////PRESS/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ila wist ons te overtuigen met haar mooie, breekbare indie rock. Ila klinkt als een trio van muzikanten maar zet haar sound volledig solo neer. Straf! (Studio Brussel)

Het vergt veel durf om zo zeker een combinatie van energie en breekbaarheid te leveren. Toch weet ze ons ook te raken wanneer het enkel de akoestische gitaar is die haar begeleidt. Dit horen we op “White Shirts”, een kort nummer dat ontzettend warm klinkt en ILA’s stem dromerige porties aanneemt. Haar liedjes weten ons van begin tot eind te intrigeren, want elk woord dat ILA zingt, is er één dat we met ons volledig hart geloven. (Dansende Beren)

Eindelijk eens geen bronstige beer op het podium. Ilayda Cicek is hier de sleutelfiguur die voor jou de deur naar de hemel zal openhouden. Met haar breekbare doch krachtige stem neemt ze je bij de hand voor een trip die verder reikt dan enkel een jeugdhuis. You better be prepared. (CHASE)

Straf, wat de 20-jarige Ilayda Cicek hier laat zien. Soloartiesten durven al wel eens te verdrinken op het podium van deze talentenjacht, maar ILA had een snorkel en twee zuurstofflessen mee. Of beter: beklijvende songs die ze nu weer elektrisch en dan weer akoestisch, maar vooral helemaal in haar eentje, ten berde bracht. Dan vergeef je haar al wel eens de schoonheidsfoutjes. Maar vooral: wat een stem jongens, eentje die je zo bij de kraag vatte en in haar verdriet en pijn sleurde. Met die stem en wat gitaargetokkel het geroezemoes van het publiek tot een absoluut minimum beperken: dan weet je dat je een straffe finalist voor je hebt staan. IL-JA! (HBVL)


Bookings; Combo Agency

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required