Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

After having played in a band for years, ILA, nom de plume of this Limburgian with Turkish roots Ilayda Cicek, decided that it was time to write and release her own music. The result is the newly released eponymous debut EP 'ILA'. Four songs, four gems that overflow with melancholy and despair. Expect a self-willed artist, gifted with a unique voice

Support: Madensuyu (Muziekodroom), Sunflower Bean (Trix), ...
Currently artist in residence @ Muziekodroom

Selected for De Nieuwe Lichting 2018
Selected for Humo's Rock Rally 2018
2nd place Limbomania 2017

////////////////////////PRESS/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ila wist ons te overtuigen met haar mooie, breekbare indie rock. Ila klinkt als een trio van muzikanten maar zet haar sound volledig solo neer. Straf! (Studio Brussel)

Het vergt veel durf om zo zeker een combinatie van energie en breekbaarheid te leveren. Toch weet ze ons ook te raken wanneer het enkel de akoestische gitaar is die haar begeleidt. Dit horen we op “White Shirts”, een kort nummer dat ontzettend warm klinkt en ILA’s stem dromerige porties aanneemt. Haar liedjes weten ons van begin tot eind te intrigeren, want elk woord dat ILA zingt, is er één dat we met ons volledig hart geloven. (Dansende Beren)

Eindelijk eens geen bronstige beer op het podium. Ilayda Cicek is hier de sleutelfiguur die voor jou de deur naar de hemel zal openhouden. Met haar breekbare doch krachtige stem neemt ze je bij de hand voor een trip die verder reikt dan enkel een jeugdhuis. You better be prepared. (CHASE)

Straf, wat de 20-jarige Ilayda Cicek hier laat zien. Soloartiesten durven al wel eens te verdrinken op het podium van deze talentenjacht, maar ILA had een snorkel en twee zuurstofflessen mee. Of beter: beklijvende songs die ze nu weer elektrisch en dan weer akoestisch, maar vooral helemaal in haar eentje, ten berde bracht. Dan vergeef je haar al wel eens de schoonheidsfoutjes. Maar vooral: wat een stem jongens, eentje die je zo bij de kraag vatte en in haar verdriet en pijn sleurde. Met die stem en wat gitaargetokkel het geroezemoes van het publiek tot een absoluut minimum beperken: dan weet je dat je een straffe finalist voor je hebt staan. IL-JA! (HBVL)


Bookings: Combo Agency

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required