Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

- Finalist Humo's Rock Rally 2016

- Winnaar Rockrace 2016

____________________________________________________________

fraʊst/

BRITISHinformal

noun

 1. 1.

  a warm, stuffy atmosphere in a room.

verb
 1. 1.

  lounge about in a warm, stuffy atmosphere.

  "don't frowst by the fire all day"

  ____________________________________________________________

  - "According to the dictionary, to frowst is an old verb, meaning "to lounge about in a warm, stuffy atmosphere". As the music by this five-piece wraps you in a warm blanket of sound, we can surely understand why they chose this band name. Referencing both synth pop and post rock, their sound is very recognizable and very new at the same time. It kind of makes us think of Oscar And The Wolf, or if Talk Talk was formed in the 21st century. Frøwst is a unique one, for sure." (22tracks) - Poppunt

  - "Frøwst was iets totaal anders, maar ging niet meteen de limbo dansend onder die lat door. Frøwst teerde op sfeer, en om die te scheppen en aan te houden werd niet op een inspanning meer of minder gekeken. De jongens aan bas en toetsen losten elkaar gezwind af op hun respectieve instrumenten, één der gitaristen hanteerde een strijkstok om zijn instrument te laten jeremiëren, en de zanger – een soort new romantic in skinny jeans – liet de pijn van zijn nog jonge zijn zwaar doorwegen in zijn podiumact. Alsof hij in gedachten de videoclip al aan het draaien was, leek elke heup-, schouder- en armbeweging zich in slow motion af te spelen, en als het podium iets groter en de gelegenheid iets prestigieuzer ware geweest, had het er allemaal wellicht net dat tikje minder potsierlijk uitgezien, want: hij zong goed. En als de groep zich, nu het met die sfeerzetting wel snor zit, gaat concentreren op de songs, komt het met dat hele Frøwst ook wel goed. Ooit." (HUMO) - preselectie HRR.

  - "Bij frøwst hielden ze het bij het "synthste" uit de eighties, ingepakt in een sound die deed duizelen alsof je na een wilde avond vol absint je bed indook en reflecterend naar het plafond lag te staren." (DaMusic)

  . Muzikaal ligt het in de lijn met wat The XX en Oscar & The Wolf doen: minimalistisch theatraal met een drang naar euforie die toch het lijden van de wereld in zich draagt. (De Moeial)

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required