VI.BE

  • 31 - 6 jan - feb

  • Cultuurcentrum 't Getouw

Acties in CC ’t Getouw (Mol)

Ook Cultuurcentrum ’t Getouw zet enkele acties op poten.

  • Top 3 van ’t Getouw: Doe mee en win! Een week lang delen de medewerkers van cc ’t Getouw hun persoonlijke top 3 van Belgische nummers. Tegelijk roepen we ook jou op om van je te laten horen. Op onze sociale media vind je vanaf 31 januari een sjabloon om jouw favoriete Belgische nummers met de wereld te delen. Post het op je stories en tag Cultuurcentrum ’t Getouw. Er valt zelfs een mooie prijs mee te winnen: uit alle deelnemers loten we één gelukkige winnaar die met 6 vrienden gratis het concert van Absynthe Minded op zaterdag 5 maart mag bijwonen.
  • Belgische muziek in onze zalen: Van 31 januari tot en met 6 februari klinkt er alleen maar Belgische muziek door onze boxen. Voor en na onze activiteiten trakteren we je op een playlist met de fine fleur van de Belpop.
  • Mooie korting voor onze volgende concerten: De Week van de Belgische Muziek is de ideale periode om nog eens een ticketje te kopen voor een van de Belgische artiesten die dit seizoen nog op ons podium staan. Je geniet tijdens de Week van een mooie korting voor deze concerten.
Datum

31 januari 2022 tot 6 februari 2022 23:59

Adres
Molenhoekstraat 2, 2400 Mol, België