VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

  • 7 okt

  • Fuse, Rue Blaes 208, 1000 Bruxelles

Volzet: VI.BE en Fuse presenteren masterclass met DVS1

Geef je op zaterdag 7 oktober over aan een van de meest gerespecteerde techno dj’s en prominente stemmen in het behoud van de echte clubcultuur.

De masterclass is volzet

VI.BE en Fuse bundelen voor het eerst de krachten en richten hun pijlen op opkomend dj-talent. Kom luisteren naar techno-grootheid DVS1 en ga met een hoop tips & tricks naar huis!

DVS1 staat bekend voor zijn allesomvattende liefde voor muziek, diep respect voor zijn vak en ervaring in de rave scene van de jaren '90 in de States. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn zijn krachtige en energieke sets altijd een eerbetoon aan deze roots. Daarnaast lanceerde DVS1 in 2022 Aslice, een community-gedreven platform dat DJ's aanmoedigt om een percentage van hun honorarium te doneren aan de artiesten wiens muziek ze draaien.

In Fuse komt DVS1 onder meer praten over de DIY-culture die zo eigen is aan het dj-vak en over het belang van scene-building. Kers op de taart: vanachter de decks geeft hij ons ook nog een masterclass over mixing à la DVS1.

Voorafgaand aan de DVS1 Masterclass ontvangen we daarboven een selecte groep dj's die dit jaar een kans wonnen op VI.BE platform. Zij gaan op rondleiding door Fuse en verdiepen zich in het uitbouwen van een duurzame carrière als dj.

De tickets voor de masterclass gingen als zoete broodjes de deur uit, er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

Datum

7 oktober 2023 van 16:00 tot 18:00

Adres