VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

  • 2 feb

  • Ancienne Belgique

The Bony King in AB Club

AB viert Week van de Belgische muziek o.a. met een concert van The Bony King of Nowhere.

De Week van de Belgische muziek is terug! Van maandag 31 januari tot en met zondag 6 februari zet ook AB Belgische muziek extra in de schijnwerpers.

Intiem concert naar aanleiding van vinylrelease debuutplaat ‘Alas My Love’ 

‘Alas My Love’, het unaniem geprezen debuutalbum van de voormalige AB Artist in Residence The Bony King Of Nowhere dat in 2009 enkel als cd in de rekken te vinden was, is nu eindelijk heruitgegeven op vinyl. Ook vandaag nog blijft het bevreemdende universum dat de toen 22-jarige Bram Vanparys schiep samen met producer Koen Gisen overeind. Daar waar in 2009 nog vaak werd verwezen naar een akoestische Radiohead, komen vandaag vooral namen naar boven zoals Andy Shauf en Big Thief en de sporadische rariteiten doen soms denken aan het huidige werk van Aldous Harding.

Om de deluxe-heruitgave eer aan te doen vroeg Vanparys zijn toenmalige drummer Jan Dhaene een trio te vormen met vaste kompaan Jasper Hautekiet. De drie multi-instrumentalisten duiken voor een kleine reeks unieke concerten weer helemaal in de bijzondere wereld van ‘Alas My Love’ en nemen je mee op een magische trip doorheen The Land Of The Bony King Of Nowhere.

En er is meer! 

We gaan de hele week met ons publiek in gesprek over de meest legendarische Belgische muziek. Hou onze social media in de gaten en laat van je horen! Samen met onze partner Lotto en een hoop andere Belgische concertzalen geven we bovendien 1000 duotickets weg voor een concert naar keuze. Op donderdag 3 februari lanceren we een gloednieuwe aflevering van onze podcast ‘Guestlist’ over ‘The Sound of the Belgian Underground’, een van Subbacultcha’s vele manieren om nieuwe artiesten uit de Belgische undergroundmuziekscene te ondersteunen. 

Meer acties van AB:

Luister naar de nieuwe aflevering van AB’s podcast ‘Guestlist’

3 februari 2022 van 00:00 tot 23:59

Lotto viert Belgische muziek met 1000 gratis duotickets

31 januari 2022 tot 6 februari 2022 23:59

Datum

2 februari 2022 van 20:00 tot 23:00

Adres
Anspachlaan 110, 1000 Brussel, België