VI.BE

  • 4 feb

  • kerk Beersel

Churches: Jasper Steverlinck in de kerk van Beersel

De week van de Belgische muziek is het startschot van een maand boordevol Belgische artiesten op het podium van CC De Meent.

De week van de Belgische muziek is het startschot van een maand boordevol Belgische artiesten op ons podium. Naast gevestigde namen als Jasper Steverlinck, The Radar Station, Guy Swinnen samen met oa. Patrick Riguelle en Jan Hautekiet, Admiral Freebee is er de Finale van Zennetoer waarbij we ons podium graag vrijmaken voor lokaal muziektalent. Door de boxen knalt dus een maand lang enkel Belgische muziek.

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het eindelijk zo ver. De enige die hem vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met Night Prayer reuzensprongen vooruit gezet en zoals het een goed artiest betaamt is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en u kan daarvan getuige zijn van op de eerste rij.
De stormloop op kaartjes is nog niet gaan liggen. Ga kijken, en je zal begrijpen waarom.

CC de Meent meent het!

31 januari 2022 tot 6 februari 2022 23:59

Datum

4 februari 2022 van 20:15 tot 23:00

Adres
Herman Teirlinckplein, 1650 Beersel, België