VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

  • 24 mrt

Infosessie: projectsubsidies en beurzen binnen het Kunstendecreet

Dien je op 15 mei een aanvraag voor een beurs of projectsubsidie in? VI.BE, Kunstenpunt, Cultuurloket en Vlaams Architectuurinstituut beantwoorden al je vragen!

De volgende deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag voor projectsubsidies of beurzen binnen het Kunstendecreet valt op 15 mei 2022. Op de site van het Departement Cultuur, Jeugd en Media vind je de algemene info over projecten en beurzen.

Ben je van plan om (eventueel voor de eerste keer) een aanvraag voor project of beurs in te dienen? Dan kan je rekenen op de steun van VI.BE, Kunstenpunt, Cultuurloket en VAi tijdens een uitgebreide online infosessie op 24 maart.

Programma

  • 10u00 Q&A: We gaan dieper in op alle informatie die je kan terugvinden in de info-bundel en de video. Na je inschrijving sturen we jou de info-bundel en de info-video over projectsubsidies en beurzen binnen het Kunstendecreet die je ter voorbereiding best grondig doorneemt. Je kan live vragen stellen aan de medewerkers van de verschillende steunpunten.
  • 11u00 Workshop: We hebben het over concrete fictieve cases van de verschillende subsidielijnen maar ook over het gebruik van functies en disciplines. (De workshops vinden plaats in kleine groepjes maar we kunnen helaas geen individuele feedback geven op individuele dossiers.)
  • 14u30 Webinar correct begroten: Kom alles te weten over het opmaken van een correcte begroting en stel je vragen rechtstreeks aan onze collega’s van Cultuurloket.

Praktisch & inschrijven

De infosessie vind online plaats. De Zoom-link krijg je later toegestuurd.

Schrijf je hier (gratis) in voor de Nederlandstalige infosessie

Taal

Deze informatiesessie is in het Nederlands.

Er is ook een Engelstalige sessie op 30 maart, schrijf je hier in.

Vragen?

Contacteer Kunstenpunt-collega Femke Hintjens.

Datum

24 maart 2022 van 10:00 tot 16:00