VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Schrijf je in voor de online infosessie (inter)nationale subsidies binnen het Kunstendecreet // TIP, IP en residentiebeurzen
  • 21 mei

  • VI.BE

Schrijf je in voor de online infosessie (inter)nationale subsidies binnen het Kunstendecreet // TIP, IP en residentiebeurzen

Ga je binnenkort op (buitenlandse) tour of ga je in residentie en heb je nog een financieel duwtje in de rug nodig? Kunstenpunt organiseert samen met VI.BE, Cultuurloket en VAi infosessie waarin de verschillende opties binnen het Kunstendecreet aan bod komen.

Binnen het Kunstendecreet zijn er subsidies die kunstenaars en kunstorganisaties financieel ondersteunen om een (inter)nationale presentatie of residentie te doen.


Kunstenaars of kunstorganisaties die een buitenlandse presentatie hebben kunnen een Tegemoetkoming voor internationale presentatiemomenten (TIP) of een Internationaal presentatieproject (IP) aanvragen om tussen te komen in de kosten. Kunstenaars die een residentie gaan doen kunnen een residentiebeurs aanvragen. 


Kunstenpunt organiseert een online introductie over deze (inter)nationale subsidies binnen het Kunstendecreet met aansluitend een korte webinar over de begroting/cijferbijlage door Cultuurloket. Nadien volgt een Q&A in samenwerking met VI.BE, Cultuurloket en VAi!

Schrijf je nu in!

14u00 - 15u15: Introductie en Q&A IP, TIP en residentiebeurzen (NL) via deze link


15u30 - 16u45: Introductie en Q&A IP, TIP en residentiebeurzen (ENG) via deze link

Datum

21 mei 2024 van 16:00 tot 18:45

Adres
Bloemenstraat 32, 1000 Brussel, België