Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Charlie Bit My Finger is een 5-delige party punkrock band met vele melodieuze riffs, straight-forward drums en clean vocals. Je kan ze vergelijken met de soundtracks van de American Pie-films, maar ook evengoed met bands als Bouncing Souls, Millencollin, Pulley,...

In februari 2011 opgericht en vanaf die dag in stijgende lijn, begonnen met optredens in plaatselijke jeugdhuizen, in binnen- en buitenland, maar ook op kleinere (en grotere) festivals.

In 2016 zijn ze de studio ingetrokken om hun eerste full album "Trapped Inside" op te nemen. Na dit album is het nummer "Strong" ter nagedachtenis geschreven van een overleden vriendin en uitgebracht op single. Slechts een jaar later (en na veel inspiratie) zijn zij opnieuw de studio ingegaan om hun tweede full album "Third Time's A Farm" op te nemen. 12 nummers, stuk voor stuk een mix van enerzijds pop/punk en skatepunk.

Hieruit zijn samenwerkingen met onder andere Bearded Punk Records en het Canadese Thousand Islands Records tot stand gekomen.
Streams zijn beschikbaar op alle denkbare kanalen waaronder Spotify, iTunes, Google Music, Deezer, ...

Endorsers zijn Limen Clothing, InTune GuitarPicks en SJC Drums.

In maart/april 2016 zijn zij op europese tournee getrokken. Landen als Nederland, Belgie, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie en Duitsland hebben mogen proeven van de Charlies. In 2018 hebben ze in samenwerking met Thousand Islands Records een tour gedaan in Canada. Daar mochten ze spelen op het fantastische Pouzza-fest in Montreal. Ook in Quebec, Vankleek Hill, Ottowa, nogmaals Montreal en Toronto zijn ze even gestopt... In de zomer van 2018 stonden ze op het grote en legendarische festival, Punkrock Holiday in Slovenie.

Meer info over hun opkomende shows kan je vinden via facebook, vi.be en bandsintown.

www.facebook.com/charliebitmyfingermusic

bookings.CBMF@gmail.com

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required