Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Sunset feelings, hiding under a skin of dreamy indie pop tunes and salty water.
---

Socials:

Facebook: click here

Instagram: click here

Spotify: click here

Youtube: click here

Website: click here

---

MGMT, Bookings, info, press:

info@bosumofficial.com
(+32 493622997)

---

Studio Brussel:

"Brusselse indiepop die niet zou misstaan op je Pinterest-board. Denk aan een lange herfstwandeling met dan op het einde zo'n Bordercollie aan je voeten. Lekker warm, de geur van verse cake in de oven en dan die verdiende chocomelk, maar dan met een scheut rum erbij. Dat is Bosum, en Marvin." (Rik De Bruycker / Eigen Kweek)

Dansende Beren:

“Marvin” is een net geen drie minuten durende roadtrip van je oren naar je hart. Het nummer gaat verder waar “Fonzy” gestart is en toont nog maar eens dat muziek in zijn pure vorm nog steeds het mooist is."

Luminous Dash:

''Als je Bosum toch met iets moet omschrijven dan is het wel hoe simpel bij hun alles in elkaar lijkt te vallen. Geen moeilijkdoenerij, maar gewoon de juiste ingrediënten vinden (niet altijd zo gemakkelijk) en nadien op de proppen komen met iets wat men wel eens durft te omschrijven als een perfecte indiepopsong."

Cutting Edge:

In 'Marvin', een nummer over de eeuwig achtervolgende liefde, horen we opnieuw gepolijste indiefolk. De clip van Gilles Claes (Zèta Pictures) toont ons dan ook frisse beelden die de kijker meenemen langs romantische landschappen in de Ardennen, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland: vertrouwd, maar nét ver genoeg om te zweven tussen heimwee en fernweh. Dat is niet gek als je weet dat de Belgische sound van deze Brusselaars hulp kreeg van Barry Grint, die eerder al Declan McKenna, Bear's Den en zelfs R.E.M. afwerkte.

daMusic:

''Ons doet de band wat denken aan het Luikse Dan San met zijn verzorgde, wat weemoedige indiepop met delicate arrangementen en teksten over reizen en vrijheid. Fonzy heeft ook een zeker melancholisch karakter dat past bij deze tijd van het jaar. Goede timing en een goede song dus, dat kan niet fout gaan voor Bosum.''

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required