Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

The post-industrial chimneys of Aalst, Belgium, spit out VVYNN. Two born-too-late Generation X'ers combine hope, fear and passion on their musical journey. Angie (vocals/guitar) and Jonathan (drums) released two EP’s: ‘Crumble’ and ‘LUX’.

VVYNN stands for emotion, passion and intense live performances. Their music is dark, raw and will hit you right in the stomach.


Review van 'LUX' door Luminous Dash:

Af en toe valt er een schijfje uit de lucht waarvan je meteen voelt dat het helemaal klopt. En jawel, deze tweede EP van VVYNN omhelst krachtig en zonder loslaten. Het Aalsterse trio (Angie Clopterop: zang en gitaar, Jonathan Roseleth op drum, Koen Jacobs op bas) brengt 4 songs die heerlijk eerlijk tegen de schenen rocken. Met de kracht van een hevige herfststorm: oliejas en zuidwester helpen niet meer, want de songs kruipen waar ze niet gaan kunnen. (..)

(..) Vaak wordt er gezocht naar herkenningspunten in andere bands, referenties, blauwdrukjes als het ware, maar deze ep heeft dat niet nodig: deze klinkt voor de volle 100% als VVYNN, en dat is alles waar we konden op hopen. Als er één sirene is waarvoor we op de klippen moeten lopen, dan graag deze!Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required