Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

In 2013 begon Tars met het schrijven van eigen nummers. Nu blijft hij nog steeds op zoek gaan naar z'n eigen ding waarbij hij de gitaar en het songwriten gebruikt om al zijn emoties en bedenkingen over liefde, leed en leven in kwijt te kunnen. Samen met Nicolas Vlaeminck (winnaar westtalent 2016) als ondersteuning deed hij meerdere optredens/live sessies/opnames...

In deze periode bouwde Tars een mooi repertoire uit met variërende nummers. Na wat podiumervaring (lees: Kleine cafétjes/zaaltjes in West-Vlaanderen, het Gentse, auditie voor 'De beste singer-songwriter van Vlaanderen', buskerstage Vama Vêche, buskerstage leffingeleuren, buskerstage Dranouter en voorprogramma van Maaike Ouboter in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.) wil hij graag een stap verder gaan en zich bezighouden met grotere optredens (zoals de najaarspresentatie 2015 van MEDIALAAN en Q beach-house 2016 waar hij, door geselecteerd te worden, optrad in naam van Q-music) en het recorden van zijn materiaal in een studio.

Naast het recorden van zijn eigen materiaal (EP: 'The heart remains') kon Tars ook nog proeven van het studiowerk door deel te nemen aan een reclamecampagne voor een nieuw programma van VTM waarvoor hij geselecteerd werd.

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  tarsvanhaecke@hotmail.com

  0470 88 05 74