Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Mooneye is de nieuwe band rond songschrijver Michiel Libberecht. Twee jaar intensief optreden als Mickey Doyle bracht hem o.a. naar LeffingeLeuren, Dranouter, Depot, Cactus Club, De Zwerver en Democrazy. Als winnaar van het Jonge Wolven-concours in de zomer van 2017 achtte hij de tijd rijp om een versnelling hoger te schakelen: een full-band, een nieuwe naam en een eerste ep!

Hiervoor kampeerde Michiel een week lang in de studio van Pascal Deweze in Hoboken. In Pascal vond hij een ideale mentor die als producer én als muzikant zeker zijn stempel heeft gedrukt op de plaat, en die bovenal eenzelfde passie voor muziek met hem deelt.Het resultaat: Een resem rammelende popliedjes met als kloppend hart de akoestische gitaar en de melancholische stem van Michiel.

Live bestaat Mooneye uit Rien Coorevits, Aaron Deceukelier, Stan Holvoet en Michiel Libberecht.

Indiestyle: een perfecte plek voor wie even weg wil om tot zichzelf te komen, ver van de hectiek en de sleur. ( ://www.indiestyle.be/features/vi-be-media-indiestyle-over-mooneye )

Luminous Dash: Vergeet ook maar voor één keer het typische beeld van een singersongwriter (een eenzame vent op een akoestische gitaar), maar denk gewoon aan hoe eenvoud je kan ontroeren. Moest de jongen in Canada wonen, dan had hij nu misschien al een contract met Dead Oceans op zak. In ieder geval, een artiest om te onthouden en één waar je ongetwijfeld nog veel van zal horen.

Winnaar Melkrock Rally 2017
Winnaar 'Live Your Dream' Kortrijk 2017
Winnaar Jonge Wolven 2017

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required