Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Brent Beukelaer. Naast de boterkoekjes nu ook de muziek. Ze horen er hetzelfde uit. Kleinkunst van de bovenste plank met een brede ladder zodat iedereen erbij kan (analogie naar de boterkoekjes).

Brent Beukelaer is een nieuwe kleinkunstenaar die met een sterk kollektief rondtrekt in het gezellige Vlaanderen sinds Februgustus 2000 en zoveel. Hij volgt niet enkel de sporen van de kleinkunst maar wijkt ook uit via kleine zandweggetjes en bospaden naar folkrock en 21ste eeuwse troubadoursmuziek met rootsie invloeden. Zijn kollektief bestaat uit 7 muzikanten, samengeroepen van over heel Vlaanderen en verenigd in Gent.

De leden van dit gezelschap zijn Anouk Sanczuk (viool), Hanne Vandekerckhove (bas), Sander Cliquet (mandoline/gitaar/2de stem), David Broeders (drum) en Brent Beukelaer (stem/gitaar).

Brent Beukelaer heeft het altijd jammer gevonden om grootheden als Wim de Craene, Lieven Tavernier, Lieven Coppieters, Zjef Vanuytsel, Kris de Bruyne of Stef Bos niet als overbuur te hebben, maar probeert nu zelf zijn kruimels achter te laten in de voetsporen van de groten.

Ze speelden in de zomer van 2014 op Dranouter, wonnen in de lente van 2015 de Student Rock Rally te Gent en kregen al airplay op Radio 1 met 'De Uitgelezen Man' en 'Het Blinker Meisje'.

Op 6 februari 2016 speelden ze de finale van de Nekka-wedstrijd in de Arenbergschouwburg te Antwerpen en kwamen ze als Belgische winnaars uit de bus.

Photos
Videos
Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required