Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Steek de levenswijsheden van Michael Scott in een blender, overgiet met wat Death From Above 1979, kruid af met DZ Deathrays en mix tot je Aping Friends bekomt.

Dit prettig gestoord trio uit de ghetto's van Menen wil op een enthousiaste manier uw trommelvliezen laten scheuren.

- Selectie Westtalent 2017

- Runner-up Night Of The Ugly Papas Rock Rally

"Tot m'n grote verbazing de zoon van een bakker uit Rekkem, wist ik niet, super gitarist trouwens. Strakke bassist ook, leutige en zeer originele drummer. Echte muzikanten in feite. Muzikaal zeer af!"

- Luc Dufourmont

- Winnaar Rock Rally Den Trap 2017

Juryverslag (met in de jury o.a. Tom Coghe, bassist van Goose) :

Originaliteit: Een mix van allerlei genres, bands, sounds. Dit is met verve één van de eigenzinnigste bands die we de laatste tijd hoorden. Dik in orde!


Technisch: Heel goede muzikanten die stuk voor stuk bijdragen aan het geheel. Drum en bas zorgen voor een basislaag waarop de gitaar kan experimenteren. We zien één band en één sound (en wat voor een sound die jullie met drie maken!)


Présence: De band straalt weinig enthousiasme uit op het podium, ook door de zanger die (half) naast de micro zingt. Maar eigenlijk draagt dit allemaal bij tot de sfeer die jullie neerzetten. Alles klopt en dus hoeft dit ook niet anders te zijn.


Potentieel: Volgens ons een heel groot potentieel. Misschien zitten jullie wat in een niche/alternatieve hoek van de live scène. (We kunnen ons zeker vergissen), maar daar behoren jullie volgens ons nu al tot de top.


Vernieuwend: Een band met een eigen smoel en dat is niet zo gemakkelijk meer op dit moment. Ja dus. Songs die staan als een huis met solide muzikanten als bakstenen en een eigen sound als cement. Een ideale combinatie waarvan we zeker nog gaan horen in de toekomst.

Volledig Juryverslag Den Trap


Contact

Tijs Dehaeze

tijsdehaeze@hotmail.com

0476 34 61 00

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required