VI.BE

De Nieuwe Lichting 2023

  • Media
849 inzendingen

Deadline 30.10.22

Studio Brussel gaat op zoek naar nieuw muziektalent! Schrijf je in en treed in de voetsporen van o.a. Brihang, Tamino, Sylvie Kreusch en Equal Idiots.

De Nieuwe Lichting 2023

Gecreëerd door

Studio Brussel

Beschrijving

Studio Brussel gaat voor de elfde keer op zoek naar nieuw muziektalent! Wil je in de voetsporen treden van o.a. Brihang, Tamino, Portland, Sunday Rose, Equal Idiots, Sons, Sylvie Kreusch, The Haunted Youth, Ila, Bluai en Shaka Shams? Schrijf je dan nu in en win eeuwige roem en jouw nummer op de radio. De winnaars nemen ook een sessie op en ontmoeten inspirerende artiesten tijdens een uniek Rockstar Camp.

Stuur je beste song in via VI.BE tot en met 30 oktober 2022. Daarna selecteert de muziekredactie van Studio Brussel samen met een professionele vakjury de negen finalisten. Die maken we in januari 2023 aan jou bekend tijdens de Week van de Belgische Muziek.

Uiteindelijk zullen drie bands of muzikanten door de Studio Brussel-luisteraars worden gekroond tot ‘De Nieuwe Lichting 2023 van Studio Brussel’. Zij winnen airplay op Studio Brussel, ze gaan op een uniek Rockstar Camp waar ze een sessie opnemen en inspirerende artiesten ontmoeten, ze prijken op de cover van Knack Focus en krijgen professionele begeleiding door VI.BE. Als dat geen boost voor je carrière is!

Nog niet zeker van je stuk? Hier vind je 100 redenen om in te schrijven voor De Nieuwe Lichting 2023!

Op stubru.be vind je het volledige wedstrijdreglement.

Met dank aan Rockstar Energy Drink, VI.BE, Knack Focus en Sabam For Culture.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 track, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen